Dette er et delvist arkiv af debatter fra internetfællesskabet SKUM, der lukkede i 2011. Vil du gerne have fjernet noget pinligt, så send mig en e-mail på Mickels e-mail. Man kan ikke skrive nyt.
Tilbage til forsiden
0 1

Russenderne og tyskerne under 2 verdenskrig

Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 10:44:00
Son nogen nok ved skete der forfærtlige voltægtsagere fra tyskernes og russernes side(jeg siger ikke de allierede ikke har gjort det) men burde de ikke sættes for en domstol?? min mening Jo


Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 11:18:00
Nummer: #1
JA- men ikke som staten Tyskland/Rusland, da de ikke bør ku stilles til ansvar for noget der er hændt for 60 år siden.
Hvis man derimod kan finde de skyldige enkeltpersoner, hvis de stadig er i live, og har beviser på at de har begået voldtægt så skal de selvfølgelig straffes.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 11:24:00
Nummer: #2
Meget mærkelige valgmuligheder. Jeg ved godt, at mange tidliger nazister, og højrefascistiske elementer både her, og i resten af verden, pludselig tres år efter er begyndt at sige, at den Røde Hær var så nederdrægtige som de fascistiske horder i Tyskland.
Den Røde Hær voldtog ikke. Hvorfor ikke? Fordi der var nakkeskud til de der forsøgte.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 11:25:00
Nummer: #3
#0

Såvidt jeg ved har menneskerettigheds domstolen absolut ingen juridisk autoritet overhovedet de kan lovgive og dømme i et væk, men medmindre det pågældende land selv accepterer dommen kan de stikke den langt op i røven.

Tyskerne er alledere blevet straffet for anden verdenskrig både for reelle og opfunde forbrydelser, og med hensyn til Rusland skal man nok ikke regne med at de bøjer sig for et vestligt opfundet moraliserene organ.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 11:32:00
Nummer: #4
# 2

Der har nu været beviser på at den røde arme voldtog på deres vej ind i Berlin
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 11:35:00
Nummer: #5
#2

**Den Røde Hær voldtog ikke. Hvorfor ikke? Fordi der var nakkeskud til de der forsøgte.**

Dokumentation tak :) for jeg kender til denne her.

**Author Beevor replied Saturday by paying tribute to the "frequent acts of great kindness to German women and children," and to the "great suffering, courage and sacrifices of the Red Army in the Second World War." But unfortunately, he said, "there is also a much darker side to the story."

Beevor's conclusions are that in response to the vast scale of casualties inflicted on them by the Germans the Soviets responded in kind, and that included rape on a vast scale. It started as soon as the Red Army entered East Prussia and Silesia in 1944, and in many towns and villages every female aged from 10 to 80 was raped.

Rape was condoned or even justified by Stalin and his commanders, and Beevor cites the Soviet leader's retort to a protest from Yugoslav Community Milovan Dijilas about Soviet troops raping Romanian, Croatian and Hungarian women: "Can't he understand it if a soldier has crossed thousands of kilometres through blood and fire and death has fun with a woman or takes some trifle?"

Rape against the enemy's women has a long history as an act of war, but in an interview with Bookseller magazine earlier this month Beevor said he was "shaken to the core" to discover that even their own Russian and Polish women and girls liberated from German concentration camps were also violated.

"That completely undermined the notion that the soldiers were using rape as a form of revenge against the Germans," he is quoted as saying. "By the time the Russians reached Berlin, soldiers were regarding women almost as carnal booty; they felt that because they were liberating Europe they could behave as they pleased.**

**While the war in Europe ended in May, 1945, Beevor says that the ordeal for German women in Soviet occupied areas continued. A "high proportion" of at least 15 million women who lived in the Soviet zone or were expelled from Germany's eastern provinces were raped. About two million women had illegal abortions every year between 1945 and 1948.**

http://www.cdi.org/russia/johnson/60 43-11.cfm

Men jeg kan godt se dit behov for at rense "de stolte russiske soldater" for al vanære der kunne tilfalde dem efter at de heltemodigt og heroisk havde frelst det døende europa fra den facistiske pest.

**Jeg ved godt, at mange tidliger nazister, og højrefascistiske elementer både her, og i resten af verden, pludselig tres år efter er begyndt at sige, at den Røde Hær var så nederdrægtige som de fascistiske horder i Tyskland.**

Det var da morsomt som du automatisk trækker en linie mellem at indse sovjetiske forbrydelser og så til at decideret fastslå at sådanne udtalelser gemmer på nazistiske holdninger.

Måske har det noget at gøre med at sovjet først er kollapset her for 10 år siden og derfor er det blevet straffefrit at komme med oplysninger som kan "skade" deres omdømme, det samme var jo ikke gået for 50år siden hvor befolkningen havde fået at vide at sovjet var befrierne.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 11:44:00
Nummer: #6
skal vi ike også til at undersøge om der er overlevende italienske soldater fra 1 verdenskrig, for de skal ihvertfald stilles for en domstol for deres forbrydelser i Etiopien....
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 13:03:00
Nummer: #7
#2 Ingen voldtægt? Ved du hvad der sker under krig? Ved du hvor mange ting der bliver fortiet?
De russiske byer modtog MED GLÆDE tyskerne i starten af krigen. Hvorfor? Fordi Stalin ikke just havde gjort det godt for dem. Desuden når man tager i betragtning at ca. hver anden som døde under WWII var russer (56 mio dræbte ca. 28 mio russere) tror jeg at de har haft et ubegrigeligt had til tyskerne som de lod gå ud over tyske kvinder.
jeg forstår ikke din naivitet må jeg indrømme.

mht. om de skal straffes. Hvem vil du straffe? De soldater som gjorde deres pligt? Som ville straffes hvis de ikke gjorde? Eller de ledere, som er døde den dag i dag? Eller burde Rusland og Tyskland straffes pga. deres tidligere ledere. Når vi nu giver straf, burde USA så ikke betale til Vietnam for de voldtægte der forgik under vietnamkrigen?

Det er fuldkommen umuligt at finde de skyldige. Med mindre du kan definitivt afgøre deres skyld, så lad dem ligge
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 13:54:00
Nummer: #8
#2 Ja tyskerne flygtede vestpå MOD de amerikanske og engelske styrker fordi russerne behandlede dem så godt... S:THUMBUP
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 14:26:00
Nummer: #9
Hvorfor skal den nuværende generation betale for hvad den ældre generation gjorde? Det er da uretfærdigt!
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 14:27:00
Nummer: #10
Enhver der går ind for kollektiv straf bør selv straffes med selv samme straf med tidobbelte virkning.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 22:13:00
Nummer: #11
2#

Aj, nu må du da lige.............!

Voldtægt er et af de mest brugte og effektive våben i krig, så du tror lige at Den Røde Hær er hævet over alt andet mandskab!?!

Christ...........!

/Nymf
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 10:44:00
Nummer: #12
man skal huske det er ikke tyskland der gik i krig siger man men hitler og nazisterne, Men, for at hitler skulle komme til magten måtte han have et flere tal bag sig, sådan at han kunne komme i Rigsdalen. det skete 1935 ( mener jeg kan ikke nøje huske ) og mange tysker støttede ham. de burde straffes uanset alder!. Og russerne ja, hmm efter som havde familie i tyskland under den tid har jeg fået at vide hvad der skete da russerne kom, og de var værre ind tyskerne ( på nogle områder ) da russerne kom havde de et ubegrænset had til alle tysker selv om nogle af dem aldrig havde noget med det at gøre. de horede ALLE kvinder, selv børn og det er BEVIST. efter tysklands fald byggede de en mur ( kommunister :S ) og sagde alt der var inde for muren var deres, min farmors brors gård blev taget fra dem og de nåede at flygte til danmark, også fordi russerne var efter dem bare fordi de boede i tyskland i 10 år. Den dag idag kan de ikke få deres gård tilbage, selv om de har papier på det er deres, så alt i alt russerne er nogle svin :D
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 21-06-2005 23:49:00
Nummer: #13
Latterligt spørgsmål.

1) De skyldige tyskere blev stillet for retten i Nürnberg processen.

2) Russerne blev ikke dømt, da de var blandt de allierede, men hvem vil du dømme for Sovjetunionens forbrydelser ? De er næsten alle sammen døde, og hvem fanden skulle dømme dem F.N ? Skal vi ikke bare lade det ligge ?
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 22-06-2005 00:30:00
Nummer: #14
#10
Og hvad skulle lige være det gode argument for dit synspunkt?
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 22-06-2005 16:02:00
Nummer: #15
Nej. Det er 60 år siden. Folk blev beordret til at slå ihjel. Og millioner af mennesker døde. Mennsker lever med andre ord, anderledes når der er krig.

Og desuden, herre gud, med alle de mennesker som slog ihjel, voldtog, m.m. ville der ikke være plads i fængslerne.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 22-06-2005 19:14:00
Nummer: #16
15# man kunne jo dele bøder ud!!!
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 22-06-2005 20:42:00
Nummer: #17
#16. Så fordi folk for tres år siden, levede i en fordrejet verden, med fordrejede mennesker som gjorde underlige ting, så skal man streffes 60 år senere.

Du tror tydeligvis ikke på det gode/forbedringen i et menneske.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 22-06-2005 23:17:00
Nummer: #18
Propaganda - #2

Det du skriver passer meget godt til dit navn. Det er nemlig propaganda.
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 23-06-2005 22:23:00
Nummer: #19
#16 held og lykke med at finde dem.

#8 ja de flygtede mod vest, men hvad med dem som flygtede fra de allieret mod øst? ;)
man flygter FRA sine fjender ;), det betyder ikke man flygter til en anden fjende. De søgte væk fra døden, for at imødegå en anden død

#12 NU MÅ DU LIGE! Er du klar over hvordan hitler kom til magten? Det var sku ikke kun pga. folk støttede ham. Han var god til at fjerne sine modstandere. Desuden var han en politikker. Du ved heller ikke hvad folk tænker på eller har bagtanke om. Nogle tyskere var også sønderknust da de opdagede KZ lejrene mod slutningen, at sådan noget har foregået ved siden af deres byer
Forfatter: winstonsmiths
Dato: 23-06-2005 23:26:00
Nummer: #20
Misio - #19

Er du klar over hvordan hitler kom til magten? Det var sku ikke kun pga. folk støttede ham. Han var god til at fjerne sine modstandere.

Som venstrefløjen og islam i dag....
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 09-07-2005 18:10:00
Nummer: #33
#29

Jeg ved mere om Stalin og Sovjet end du nogensinnde kommer til, men det er nu ikke fordi jeg vil fremstå som en elitær socialist, for du skal nok få rige muligheder for at møde sådanne fremover. Men lad os antage at det rent faktisk skete, altså de infame løgne du spreder. Hvad så? Er russiske soldater dårliger end amerikanske. De voldtager, hvis man tror på dig, jo begge to!Og til dem de rmener at Hitler kom til magten pga. held!

Det kan jo ikke passe vel. Tiden var moden for nazismen, kapitalismen var i krise, kommunismen stormede fremad, og borgerskabet, monopolkapitalen og nogle arbejdere måtte lave en alliance for at give kapitalismen kunstigt åndedræt gennem en krigsindustri uden proportioner.


Og Hitler havde en folkelig opbakning i starten- Indtil 1945 var over 5 mio. unge i Tyskland medlem af alene Hitler Jugend.
Fascismen er kapitalismens reaktion på kriser, hvilket er bevist igen og igen!


Forfatter: Slettet bruger
Dato: 09-07-2005 19:03:00
Nummer: #34
#33:
Jeg citere lige din #2:
"Den Røde Hær voldtog ikke. Hvorfor ikke? Fordi der var nakkeskud til de der forsøgte."

Jeg poster så flere links(som kun siger hvad der er historisk anderkendt), som du ikke prøver at modbevise, men du prøver så med en stråmand...nice...

Terracide - 3. Gang jeg slammer om dig om WWII..lærer du det aldrig?
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 10-07-2005 13:43:00
Nummer: #35
Man må vel på en måde kunne sige at de ikke var med i anden verdenskrig, det var jo Sovjetunionen og Nazi-tyskland/ det tredje rige der var med og ikke Rusland og Bundesrepublik Deutschland
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 10-07-2005 16:28:00
Nummer: #36
#33 Propoganda

Ehh, tror du selv på at voldtægter ikke skete fra russernes side?
Det skete nok lige så meget fra de andres side som det gjorde hos russerne
Forfatter: Slettet bruger
Dato: 18-07-2005 05:01:00
Nummer: #37
#30 propoganda

jeg må godt grine nu ikk??
der ligger jol krystal klare beviser for russerne ikke var meget bedre end tyskerne hvad angår humanisme
bla ligger der flere øjnvidne beretninger fra folk der har set kaukaniske soldater voldtage kvinder/piger til de døde af det..
ikke at jeg forsvare fritzerne, men at glorifisere russerne er nok og gå for højt op..

fordelen ved at herr stalin var på aliered side var jo at alle mere eller mindre fokusered på nazi'erne kz lejre (dachau, auchwitz, majdanek chelmo) og vendte de blinde øje til stalins gulag i sibirien..
0 1